نگهداری از گل و گیاه در فضاهای خانگی

نگهداری از گل و گیاه در فضاهای خانگی
امروزه بسیاری از افراد در آپارتمان زندگی می‌کنند و بیشتر خانه‌های امروزی، برخلاف خانه‌های قدیمی‌تر حیاط ندارند، یا حیاط کوچکی دارند. اما همچنان بیشتر افراد به نگهداری از گل و گیاه در فضای خانه‌ی خود علاقه دارند. بنابراین در بالکن یا داخل محیط خانه اقدام به پرورش و نگهداری از گل و گیاهان می‌کنند. این امر باعث گرم‌تر شدن فضا و احساس خوشایند در افراد هم می‌شود. گاهی هم نگهداری از گل‌ها و گلدان‌ها به یک دغدغه اساسی تبدیل می‌شود. ما در اینجا نکات ساده‌ای را بیان می‌کنیم که با رعایت آن‌ها می‌توانید گل‌های شاداب‌ و سرزنده‌تری داشته باشید.

به تهویه محیط گیاه توجه کنید
گیاهان به هوای تازه نیاز دارند. بنابراین باید برای نگهداری، رشد و شادابی بیشتر گیاه پنجره ها را باز کنید و اجازه دهید تا هوای تازه به محیط خانه وارد شود. رسیدن اکسیژن کافی به گیاهان آپارتمانی سبب استحکام ساقه‌ی گیاه شده و برگ‌های آن را شاداب می کند. پس صبح‌ها پنجره را باز بگذارید تا هوای تازه وارد خانه شود.

برای دریافت خدمات سمپاشی منزل، سمپاشی کارخانه، سمپاشی رستوران، سمپاشی محل کار، سمپاشی بیمارستان، سمپاشی فروشگاه و سمپاشی پارکینگ با مجموعه سبزپوشان آریا در تماس باشید.

گیاهان برای رشد بهتر به نور خورشید نیاز دارند
نور خورشید یکی از نیازهای ضروری گیاهان برای رشد است. گیاهان به کمک نور خورشید فتوسنتز می‌کنند و در ساخت سبزینه‌ی گیاهان بسیار ضروری است. پس گیاه باید در مکانی قرار بگیرد که نور کافی دریافت کند. البته همه‌ی گیاهان به نور یکسان ندارند. برخی به نور کمتر نیاز دارند و قرار دادنشان در معرض تابش مستقیم خورشد باعث رنگ‌پریدگی، بی‌حالی، زردی و خشکی گل و گیاه می‌شود. اکثرا گیاهان آپارتمانی به نور غیرمستقیم احتیاج دارند.

زیاده از حد آبیاری نکنید
گیاهان به میزان معینی از آب نیاز دارند. آبیاری زیاد و آب دادن در فواصل زمانی غیرمنظم و بسیار کوتاه سبب خشک شدن یا گندیده شدنشان خواهد شد. لازم است بدانید که در زیر گلدان حتماً سوراخ‌هایی جهت خروج آب وجود داشته باشد. آب باید پس از عبور کردن از ریشه خارج شود و هوا در اطراف ریشه جریان بیابد. به اندازه کافی آب ندادن به گیاهان گلدانی و مرطوب کردن خاک آن به طوری که آب از آن سر ریز شود و بیش از اندازه از زیر گلدان خارج شود منجر به تشکیل نمک‌هایی می‌شود که مانع از رشد گیاه می‌شوند.

به خاک گلدان رسیدگی کنید
در نگهداری از گلدان‌های خانگی توجه به خاک گلدان امری ضروری است. بهتر است خاکی که انتخاب می‌کنید با مقداری ماسه ترکیب شده باشد. فشرده کردن خاک گلدان اشتباه است زیرا وجود منافذ جزیی برای جریان هوا و رسیدن اکسیژن به قسمت‌های مختلف خاک ضروری است. هر چند وقت یکبار بهتر است که گلدان را تعویض کنید. این زمان برای گیاهان مختلف متفاوت است؛ اما به طور کلی زمانی که ریشه‌ها به سوراخ‌های ته گلدان رسیده باشند، باید گیاه را به گلدان بزرگ‌تری منتقل کنید. همچنین بعد از حدود شش یا هفت ماه به دلیل آن که خاک گلدان مواد مغذی خود را از دست داده، نیاز است تا خاک گلدان عوض شود و به دلیل رشد گیاه در این مدت بهتر است که همزمان گلدان را هم کمی بزرگتر کنید.

مجموعه سبزپوشان آریا، ارائه دهنده خدمات سمپاشی و فضای سبز شامل، سمپاشی سوسک، سمپاشی کنه، سمپاشی ساس، سمپاشی حشرات،‌ طراحی فضای سبز ویلا و طراحی فضای سبز حیاط با قیمت مناسب می باشد.

حرارت و رطوبت در زمستان و تابستان متعادل نگه دارید
دمای نگهداری گل‌های آپارتمانی در زمستان و تابستان باید در سطح 22 تا 25 درجه ی سانتی‌گراد باشد،. نگهداری گیاهان در دمای پایین سبب پژمردگی و از دست دادن شادابی گیاه می‌شود. در فصل زمستان و گرم کردن خانه، میزان رطوبت خانه کاهش پیدا می کند و کمبود رطوبت خود را به صورت قهوه‌ای شدن نوک برگ گیاهان نشان می‌دهد. در فصل زمستان دمای هوا کاهش چشمگیری پیدا می‌کند و بسیاری از گیاهان به خواب زمستانی می‌روند پس اگر در فصل زمستان گیاهان شما به ظاهر خشک شدند، نترسید. برای نگهداری گل و گیاه آپارتمانی در زمستان تنظیم دما مهم است پس برای گرم کردن گیاهان بهترین روش، روش غیرمستقیم است. یعنی کل فضای اتاق را گرم کنید و با دیدن خشکی ظاهری گیاهان گلدان را تعویض نکنید و تعویض گلدان و خاک آن را به فصل بهار موکول کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

اسکرول به بالا